3 Homes Grossos Cabecera

NÚMERO #3

JUNY 2021

EDICIÓ MENSUAL

3HG

Cartell dissenyat per Toni-2ad

 • Swimsmoke a La Muntada.
  Teatre fora del teatre

  El proper 19 de juny, a dos quarts de set de la tarda us esperem per passar una estona agradable, carregada de bones vibracions, bon teatre i bon vi, en un marc incomparable, com és La Muntada, a la Vall d’Horta.

  Un vespre on el maridatge de vins i el micro-teatre ens faran tirar-nos de nou a la piscina i, en aquesta ocasió de la ma d’una obra que, com sempre, no us deixarà indiferents.

  Un marc deliciós que ens farà gaudir d’una tarda especial en un espai únic com és el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt. L’obra, SWIMSMOKE, escrita per en Francesc Cutchet, és interpretada per L’Anna Vidal i la Maria Antònia Vidal i dirigida per en Lluís Saus.

  Us esperem per passar una bona estona!!

  Preu de les entrades, 20€. Aforament reduït.
  Venda de les entrades a: www.treshomesgrossos.com i a www.5quarteres.cat

El Líder a Calaf

Comencem bolos movent-nos pel territori i ens fa molta il·lusió!
Calaf ens acull al Castell.
El dia 3 de juliol, a les 18:30 hores, estrenem una nova producció de TRES HOMES GROSSOS, i en aquesta ocasió ho fem amb la peça de micro-teatre LÍDER.

Obra escrita per en Francesc Cutchet, interpretada per en Jordi Martínez i Gabi Ruiz i dirigida per en Lluís Saus.

Líder, quin Líder?
On és el Líder?
...però n’hi ha?


 • MicroTeatre

IV Mostra de microTeatre

Qui va dir por?
Ni mascaretes, ni distàncies de seguretat, ni aforaments reduïts, ni ventilacions; res ens ha fet desistir en la preparació de la IV mostra de microteatre de Sabadell. Les companyies preparades, els espais seleccionats, les dates pautades, només ens faltes tu.
Et quedaràs sense veure-la??

Passió, teatre i ciutat
Ja la tenim aquí, el 5 i 6 de novembre a l'Espai ÀgoraTres Homes Grossos Distancia
 • COVID-19

La seguretat en el teatre

Possiblement un dels llocs on més i millor s'aplica la distància social són les sales d'espectacles ( teatres i cinemes).

No deixis d'assistir per por de la covid-19

 • REPRESENTACIONS

Preguntes i respostes sobre la vida i la mort d’en Francesc Layret

De nou engeguem amb aquesta proposta. Una lectura teatralitzada basada en l’obra que va escriure la Maria Aurèlia Capmany i en Xavier Romeu.

El text s’articula en forma d’un judici que aspira a aclarir els motius de la seva mort i combina les dades biogràfiques amb les del context històric per mitjà de documentació diversa (premsa, publicacions periòdiques, cartes, bibliografia) i la companyia dels TRES HOMES GROSSOS en van fer una adaptació per a la lectura que es va estrenar a Sabadell els dies 17 i 18 d’octubre, per encàrrec d’ Òmnium Cultural de Sabadell.

Una posada en escena minimalista quan a attrezzo però, amb una direcció i interpretació intensa que atrapa l’interès de l’espectador i el trasllada als dies previs a l’assassinat del polític i advocat obrerista, Francesc Layret.

Esperem poder portar per tot el territori dels Països Catalans aquesta producció i, així d’aquesta manera, contribuir a fer difusió d’uns fets que van marcar la societat que els va viure i el traç de la història del nostre país.

Tres Homes Grossos Cartell Layret

Cartell dissenyat per Toni-2ad

 
 • COL·LABORACIÓ

Marketing social - Mecenatge

 • Vols participar-col·laborar de les campanyes dels Tres Homes Grossos?
  Si el teu negoci necessita més incidència en el mercat, si necessita més clients o, si el que t'interessa és no perdre als actuals, t'oferim la possibilitat de tenir visibilitat a través dels nostres canals de comunicació.
  Col·labora en la consecució de la IV Mostra de microteatre de Sabadell.
  Fes marketing social, tots sortim guanyant.

 • ¿Vols col·laborar? + INFO
 • COL·LABOREN AMB LA COMPANYIANÚMERO #3 - JUNY 2021

TRES HOMES GROSSOS NEWS

Tres homes grossos News

Les news publicades fins avui

Vols participar?    Tens coses a dir??    Envia'ns els teus escrits