3 Homes Grossos Cabecera

NÚMERO #4

SETEMBRE 2021

 

3HG - Lider

Cartell dissenyat per Toni-2ad


3HG - Lider

Els actors, director, tècnic i autor recollint el 1r premi


3HG - Lider

Els actors, Gabi Ruiz i Jordi Martínez

  • MicroTeatre
 • ‘Tres Homes Grossos’ s’endú el primer premi del Concurs de Microtextos Teatrals de Calaf

  Líder, el muntatge guanyador és un drama “negre”, dirigit per Lluís Saus i competia amb tres textos més, La Próxima Estación, La mare de l’Elena i Forats Negres.

  Tres Homes Grossos és una de les companyies sabadellenques més prolífiques -i exitoses- de la ciutat. El seu projecte més recent, Swimsmoke – amb les germanes Anna i M Antònia Vidal com a protagonistes- , es va presentar a finals de maig a l’Espai Àgora; però com és marca de la casa en ells, no paren i ja tenen nous textos entre mans. En aquest cas, una proposta que els ha valgut ser els guanyadors del primer Concurs del Casino de Calaf. Un concurs al qual es van presentar quaranta textos, dels quals quatre van ser finalistes.

  En una bonica cerimònia que es va dur a terme al castell de Calaf, les quatre obres candidates es representaven en espais emblemàtics com la torre del castell, i el jurat, després de rotar pels quatre espais per veure-les totes – un format semblant al Pentateatre que es va posar de moda fa alguns anys – va emetre el seu veredicte, favorable als sabadellencs.

  Francesc Cutchet, l’autor del text premiat per part del Jurat – un altre premi, en aquest cas concedit pel públic, va anar a parar a la companyia local- explica que es tracta d’un microtext de dos personatges, interpretats per Jordi Martínez i Gabi Ruiz, que narra la conversa entre un home de gran èxit, guardonat per la seva trajectòria – interpretat per Ruiz- i un misteriós ens – Martínez- amb qui té una discussió filosòfica i existencial, que desemboca en un final sorprenent. Menció especial també pel treball del publicista de la companyia, Toni Díaz, autor del cartell de l’obra, i el tècnic de so i llums Albert Pau – “en aquesta obra les entrades i sortides tenen molta importància” , ens assenyala Cutchet.-

  L’autor no para quiet, i ens informa que té intenció de presentar-se a la nova edició del concurs pel 2022. També espera que surtin actuacions d’aquest petit espectacle, Líder, a la nostra ciutat. De moment, el proper 10 de juliol seran a Cabrils, i continuen rodant altres treballs previs com l’abans mencionada Swimsmoke o Bar Sòvia.

  Text de Edu Beltran publicat al diari ISabadell • MicroTeatre

L'èxit de
Swimsmoke

Tal i com era de preveure l'obra Swimsmoke està recollint les millors crítiques i comentaris.

30 minuts de riures i situacions rocambolesques que fan sentir a l'espectador aquesta sensació de felicitat tan esperada i desitjada per tots en els temps que corren.

Després de l'estrena, la funció ha pogut ser representada en diferents emplaçaments i sales; així tenim la Sala Microteatre de Barcelona, Centre Cívic de Verdún també a Barcelona, l'entranyable Espai Àgora de la nostra ciutat, al parc natural de Sant Llorenç de Munt concretament en La Muntada; una excursió pel Maresme a l'Hotel Aqua de Pineda i també representada dins dels actes programats per a la Festa Major de Cabrils.

Tot un èxit per a l'obra, per a les actrius Anna i Mª Antonia Vidal i per a la companyia.

Previstes pròximes representacions el 4 de Setembre a la plaça Federic Mompou dintre de la programació de la Festa Major de Sabadell.

Vine i veuràs

 • MicroTeatre

IV Mostra de microTeatre

Tres Homes Grossos IV Mostra

Qui va dir por?
Ni mascaretes, ni distàncies de seguretat, ni aforaments reduïts, ni ventilacions; res ens ha fet desistir en la preparació de la IV mostra de microteatre de Sabadell. Les companyies preparades, els espais seleccionats, les dates pautades, només ens faltes tu.
Et quedaràs sense veure-la??

Passió, teatre i ciutat
Ja la tenim aquí, el 5 i 6 de novembre a l'Espai Àgora

Tres Homes Grossos Whatsapp
PRE-RESERVA LA TEVA LOCALITAT

La pre-reserva assegura l'avís, per part de la companyía, per a realitzar la compra d'entrades en el moment que aquestes estiguin disponibles. • REPRESENTACIONS

Bar Sòvia

Tres Homes Grossos. Bar Sòvia - Mercat Sant Joan

Xajo Gorina i Lluís Saus

Com no podia ser d'una altra manera, Bar Sòvia s'ha convertit en una de les obres més prolífiques de la companyia.
Durant els últims mesos s'ha representat en diferents espais. Cal destacar entre ells, la funció en el Mercat de Sant Joan de la nostra ciutat amb motiu del tancament del curs per a persones grans.
Entre "les excursions" a destacar, la representació de l'obra a Juncosa de les Garrigues (Lleida) amb motiu de la celebració de la setmana cultural de la localitat.

Tres Homes Grossos Distancia
 • COVID-19

La seguretat en el teatre

Possiblement un dels llocs on més i millor s'aplica la distància social són les sales d'espectacles.

 • REPRESENTACIONS

"Una posada en escena i unes diccions magnífiques. A la tieta li hagués agradat, n'estic convençuda"

Possiblement la frase que millor resumeix la qualitat del treball realitzat per la companyia en l'obra Preguntes i respostes sobre la vida i la mort d’en Francesc Layret.
Si a més, tenim en consideració que va ser dita per la neboda de l'autora, no podem tenir un millor reconeixement.

Una posada en escena austera però eficaç; un treball de documentació que fan de l'obra un relat real i sense fissures dels últims dies de l'advocat laboralista; un treball que fa que el públic entri en la trama als pocs minuts de començar la funció.

Francesc Layret ha deixat de ser el nom d'un carrer qualsevol, en una ciutat qualsevol.

Previstes pròximes representacions els dies 11, 12, 13 i 14 de Novembre a la sala La Quartera (C/Compte Jofre , 30 de Sabadell)

Tres Homes Grossos Cartell Layret

Cartell dissenyat per Toni-2ad

Tres Homes Grossos Cartell Layret Tres Homes Grossos Cartell Layret Tres Homes Grossos Cartell Layret Tres Homes Grossos Cartell Layret
 • COL·LABORACIÓ

Marketing social - Mecenatge

 • Vols col·laborar amb els Tres Homes Grossos?

  Si el teu negoci necessita més incidència en el mercat, si necessita més clients o, si el que t'interessa és no perdre als actuals, t'oferim la possibilitat de tenir visibilitat a través dels nostres canals de comunicació.

  El màrqueting amb causa s'ha convertit en els últims anys en un avantatge competitiu per a les empreses que han pres la decisió estratègica d'implementar-lo.

  Col·labora amb la IV Mostra de microteatre de Sabadell.

  Fes barri, fes cultura, fes ciutat.

  Fes marketing social, tots sortim guanyant.

 • ¿Vols col·laborar? + INFOLa cultura és segura
Sense cultura no hi ha futur


NÚMERO #4 - SETEMBRE 2021

TRES HOMES GROSSOS NEWS

Tres homes grossos News

Les news publicades fins avui

Vols participar?    Tens coses a dir??    Envia'ns els teus escrits

 

TRES HOMES GROSSOS
• MICROTEATRE •

Si vols estar al dia de les notícies, estrenes i representacions, inscriu-te en el nostre butlletí.
No et costarà res

 

 

 

Tres homes grossos