Tres Homes Grossos. 2 Mostra de microteatre
Tres Homes Grossos. 2 Mostra de microteatre de Sabadell

Les obres seleccionades per participar a la
2ª Mostra de Microteatre de Sabadell.

22 i 23 de novembre 2019

PROGRAMACIÓ de la gran festa del microTEATRE a Sabadell

Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre. Puigventós

Puigventós

L’acció transcorre a la muntanya anomenada Puigventós, però que popularment també és coneguda com “El pont dels suïcides” per raons òbvies.
Allà, fruit de la casualitat o no, s’hi troben dues persones que semblen tenir el mateix objectiu però que el prisma des del qual l’enfoquen és completament diferent.

Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre. Margarita

Margarita

Quan la revelació continguda dins una patata fregida desestabilitza a la Margarita, ella necessitarà reafirmar la seva base o resignar-se a no poder dormir mai més.

Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre. El  mort i qui el vetlla

El mort i qui el vetlla

L'acció transcorre al crematori d'una funerària.
Mentre l'empleat espera l'arribada d'un segon cadàver per incinerar, manté una conversa amb el difunt que ja està al lloc per a procedir a la seva incineració.

Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre. Salts

Salts

SALTS explica una tragèdia experimentant amb la linealitat del temps i l’espai.
Narra la vida de l’Anna i del Gabriel (que s’estimen atrapats en un ambient que els escanya), de la Consol (que lluita per ser mare en condicions extraordinàries) i del Toni (sempre al marge però sempre al centre).
La història de quatre individus avocats a la fatalitat.

Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre. La Missiva

Ay, mi madre

Dos desconocidos unidos por la desgracia.

Un hombre y una mujer coinciden una tarde en un parque. Dos desconocidos que pronto se dan cuenta que tienen más cosas en común de las que pensaban.

Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre. No son las magdalenas

No son las magdalenas

Dos hermanas se reúnen antes de la imminebte boda de una de ellas para celebrar el famoso día de Magnolia.
La obsesión compulsiva de la futura novia se enfrentará a la buena intención de su hermana ya aunas magdalenas dispuestas a fastidiarlo todo.
¿Quén acabará saliéndose con la suya?.

Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre. EL SHOW CASI DEFINITIVO

El show casi definitivo

Presenciar un espectáculo de Absurdópatas, el inclasificable dúo cómico, es lo más parecido a atreverse a ir en un helicóptero defectuoso pilotado por un orangután borracho: lo impredecible asoma desde el despegue hasta el momento de aterrizar.
Humor absurdo de máximo riesgo, sin contemplaciones, marcado por una improvisación constante, arquitecta de un montaje construido sin planos y sin licencia de obra.
¡Un espectáculo en minúsculas!

(AVISO IMPORTANTE: En algún momento del show se soltará un leopardo entre el público)

Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre. Entre calor y humedad

Entre calor y humedad

Conchita aprovecha que los demás clientes del gimnasio está en la clase de aquagym para disfrutar sola de la sauna.
Pero la presencia de una nueva clienta le provocará una gran curiosidad.
Ella es Cris, una joven que jamás hubiera imaginado que ir a una sauna le cambiaría por siempre su forma de ver la vida.

Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre. Amor a mort

Amor a mort

Un sopar romàntic de dos “ex”, organitzat amb propòsit molt clar... perquè l’ocasió ho mereix...
Però potser no surt exactament com ho tenien previst.

 

Comentaris de la 2ª Mostra de Microteatre de Sabadell.
22 i 23 de novembre 2019

Aquest any també va ploure
És difícil descriure les emocions

És difícil descriure les emocions, els sentiments, els nervis que vam tenir el passat cap de setmana amb motiu de la 2a Mostra de MIcroTeatre de Sabadell.
Tot el treball, les il·lusions i l'esforç perquè el resultat satisfés a espectadors i companyies; i també com no als organitzadors.
Però tot es dilueix quan comencen les representacions; sents riures, aplaudiments, comentaris que omplen l'ego, tot allò que et preocupava comença a esvair-se i entres en un estat de satisfacció.
Contínua l'espectacle, continuen els riures i els aplaudiments i com a colofó, un final de festa apoteòsic.
Aplaudiments, més aplaudiments, reconeixements i més reconeixements, salutacions i abraçades, peticions de fer-ho més sovint, petons; en definitiva una gran nit.
I mentrestant, fora, plovia.

 
Estimats amics, coneguts i saludats

Estem feliços, grossos com mai fins ara, inflats de satisfacció per la qualitat i bon rotllo de tots els participants a la 2a Mostra de Microteatre de Sabadell.
Gràcies a totes les companyies per la qualitat dels seus treballs i per l'esforç fet.
Gràcies al meravellós públic que va venir i ens va fer gaudir del seu escalf.
Gràcies a Espai Àgora Sabadell per ajudar-nos en la coordinació de la Mostra i per facilitar-nos el muntatge de tot plegat.
Gràcies també a tots els col•laboradors habituals de Tres Homes Grossos, per la seva perseverança, el seu suport i el seu ajut inestimable.
Sóu tots grossos i us portem dins el nostre cor gros.

Volem fer menció del Mag Tresserras, que no apareix a la publicitat inicial i vam incorporar, sortosament i encertada, a l'últim moment.
Gràcies a tots per col·laborar en la consecució d'aquest petit pas per l'home i gran pas per la cultura, el teatre i, en definitiva, la humanitat.

Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre.
Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre.
Tres Homes Grossos. Mostra Microteatre.

 

Diuen:

Espai Àgora Sabadell

"Fantàstica primera jornada de la segona mostra de microteatre."

Irene Minovas

"Felicitats! Heu aixecat una carpa (simbòlica) de luxe!"

Josep Salomó

" Enhorabona per la feina ben feta"

Antònia Mateu Domingo

" Esperem la 3a Mostra!!!!!!!" "Un cap de setmana espectacular!!!!!!"

Olga Acero Lopez

" Ens ho vem passar força BE!! Repetiu!!!"

Absurdópatas

CRÓNICA DE LA «II MUESTRA DE MICROTEATRO DE SABADELL»

Por segundo año, los Absurdópatas fueron invitados para cerrar la Muestra de Microteatro de Sabadell, una iniciativa encabezada por Tres Homes Grossos que va camino de convertirse en un referente del teatro de proximidad, donde el público casi se convierte en un actor más de las compañías que participan. Dos días de lleno absoluto que han dejado toneladas de risas que todavía resuenan dentro del café teatro Àgora.
"El show casi definitivo" invitó a diez personajes dispuestos a comerse el escenario con su talento dispar. La primera sesión del viernes trajo a:
+ Damián Castillejos, El Hombre Perro, alteró la platea con su falta de adiestramiento.
+ Francisco Chamorro llevó su prodigiosa vista al límite de la capacidad visual conocida.
+ Benancio Lanzas, el entrañable abuelo cuenta historias, se metió a todos en el bolsillo con sus increíbles anécdotas personales.
+ Elviro Vaqueiro presentó su prototipo del «Speaker Fish Brain», artilugio con el que conecta su mente a la de invertebrados marinos de minúscula inteligencia: así conocimos al saleroso calamar Matías, al pedante cangrejo Bermejo o Fermín, el introvertido mejillón.
+ Ramiro Wilson, el flamante campeón del mundo de "¡Piedra, Papel, Tijera!", se mostró de nuevo intratable derrotando en la gran final a una correosa participante que tuvo al campeonísimo contra las cuerdas hasta que Wilson dijo basta.
El pase del sábado, noche que cerraba la muestra, contó con:
+ Frederick Foster, El Lince de Massachussets, que maravilló con su increíble puntería y velocidad.
+ Jonathan Carmona, el eminente médico autodidacta, capaz de quitar cataratas a base de collejas o trasplantar el corazón de un chihuahua a un bebé recién nacido.
+ Santiago Vacas, el doble cla-va-do de David Simón, carpintero en Vigo, que pese a aceptar a regañadientes la invitación del dúo acabó víctima de la incomodidad al no saber muy bien qué carajo hacia allí.
+ Amalia Carrillo, la veterana campeona de pulso femenino, impresionó con su exhibición de fuerza, producto de una genética envidiable.
+ Y Baltasar Lombardi, el gurú de la frustración, que vendió kilos de realismo al peso dinamitando sueños irrealizables. Una platea entera puesta en pie cogida de las manos liberándose de ese lastre de propósitos imposibles al grito unísono: "¡¡¡YO NO PUEDO!!!"
Dos noches inolvidables.
¡Esto no ha hecho más que acabar!

Nostra Llar Sant Oleguer

" Sou collunuts, plogui, nevi o faci sol. Endavant amics!"

Carmen Vilao

" Gràcies!!"

Agosarats

Ahir, amb Amor a mort de Sue Sentellas, vam gaudir de tres nous passis en una gran nit de microteatre, genials company/es de cartell i un millor acolliment del públic a la 2a mostra de Sabadell organitzada pels Tres Homes Grossos a Espai Agora.
Gràcies!!! Ens veiem aviat...

Fata Morgana Teatre

Moltes gràcies a Tres Homes Grossos per l’oportunitat de participar aquest cap de setmana a la 2a Mostra de MicroTeatre de Sabadell i moltes gràcies al centenar de persones que vau assistir, compartint amb nosaltres una nit de teatre.

Es va dir:

2ad - 12 novembre 2019

"Hola, bon dia,. Com esteu?
Nosaltres bé, gràcies a 10 (u 11).
Una mica preocupats per això de les eleccions, però per a relaxar-nos hem anat a analitzar l'estat embrionari de les granotes del riu Ripoll , que com és sabut és afluent del Besòs, un altre gran riu.
Les granotes estan bé, no us preocupeu, estan bé; tenen una mica de fred causa directa del canvi climàtic, però li hem deixat unes "mantitas zamoranas" que els aniran de mort, sense morir-se.
Dit això, aprofito per a comentar-vos que estem molt, però que molt prop de la funció inaugural de la 2a Mostra de MicroTeatre de Sabadell, i també de la funció de tancament (just l'endemà), per això voldria demanar-vos que no dubteu a fer-ho públic en les xarxes, a destacar entre altres: el Fasebuk, el Istagran, el Güasaps, i a través de tots aquells mitjans de comunicació que es puguin utilitzar "para tales menesteres", incloent-hi per a tal fi "l'home anunci" (mitjà molt eficaç en la cultura anglosaxona de Anglosaxonia que està a Amèrica por todos sabido). Bé, doncs això, que hem de fer soroll (no valen caceroladas, que us veig venir, pillinessss).
Llarga vida al Teatre i a les granotes del Ripoll.
10 salvi a la reina ( de copes). "

David Gonzalez - 20 novembre 2019

"El próximo viernes 22 y sábado 23 tendrá lugar la «II Muestra de Microteatro de Sabadell» en el café teatro Àgora, dentro del Centro Cívico de Sant Oleguer (Sabadell). Joder, por favor, ven a una de las dos citas, que lo pasarás en grande. Me parece que regalarán un iPad a todos los asistentes, aunque no estoy muy seguro.
Si por nosotros fuera, los Absurdópatas, lo regalaríamos, aunque por presupuesto no nos daría más que para el sorteo de una caja de sobaos pasiegos. ¡Pero hostia, valora la intención! Además, lo que recaudemos lo vamos a donar a una asociación que rescata delfines bebé huérfanos. Hazlo al menos por ellos, por esos desamparados cetáceos que sin tu ayuda no sobrevivirán en el hostil océano, presa fácil de orcas o tiburones. ¿Si tú fueras uno de esos delfines sin padre ni madre no implorarías algo de amor y compasión? Ahora sí puedes fijarte en la foto de la derecha, donde está toda la información del certámen."

Radio Sabadell - 20 novembre 2019

Entrevista presentació de la 2a Mostra de MicroTeatre de Sabadell
Tornem a estar amb en Jaume Pont i el programa "Amunt el teló" a Radio Sabadell .
En aquesta ocasió amb motiu de la 2a Mostra de MicroTeatro de Sabadell.

weekand.net - 17 de novembre de 2019

Segona Mostra de Microteatre. Tres Homes Grossos
Dos dies, 10 peces de microtatre, de la mà dels Tres Homes Grossos.

Llegir l'article complet

rubitv.cat - 19 de novembre de 2019

La companyia local Fata Morgana participa en la 2a Mostra de MicroTeatre de Sabadell.
Els rubinencs porten l'obra de teatre "Salts" al Centre Cívic de Sant Oleguer aquest dissabte a les 20 h.
La companyia de teatre de Rubí Fata Morgana estrena Salts, una obra escrita i dirigida per Pol Borrel Falcó que experimenta amb la linealitat del temps i l’espai per explicar la història de l’Anna i el Gabriel, que s’estimen atrapats en un ambient que els escanya; la Consol, que intenta ser mare en condicions extraordinàries; i del Toni, sempre al marge però sempre al centre. La història de quatre individus abocada a la fatalitat.
Els intèrprets de l'obra són Míriam Lladó, Gerard Morcillo, Carolina Blanco i Roger Buendia.
Aquesta vegada l'estrena no serà a Rubí, sinó a la 2a edició de la Mostra de MicroTeatre de Sabadell, una festa organitzada per la companyia Tres Homes Grossos, en la qual diverses companyies de teatre mostraran en dos dies les seves darreres creacions de microteatre de producció pròpia.
La mostra tindrà lloc el proper cap de setmana, divendres 22 i dissabte 23 de novembre. Concretament, la companyia rubinenca representarà l'obra Salts el dissabte a les 20 h.

Llegir l'article complet

isabadell.cat - 7 novembre 2019

La segona mostra de microteatre es trasllada a l’Espai Àgora
Els propers 22 i 23 de novembre tornarà la Mostra de Microteatre que l’any passat es va inaugurar a la seu de l’associació de veïns del barri de Nostra Llar, l’antic Poliesportiu Nostra Llar de Sant Oleguer.
Aquest any, per engegar la segona edició de la Mostra de Microteatre, els organitzadors, la companyia de teatre sabadellenca Tres Homes Grossos, han escollit l’Espai Àgora i el Centre Cívic de Sol i Padrís com a nou escenari per poder representar els deu espectacles que es programaran el cap de setmana ii que tenen una durada d’entre 15 i 30 minuts. La mostra, es realitzarà com ja es va fer en l’edició anterior, el públic podrà veure de forma rotatòria els cinc muntatges del divendres 22 de novembre o els sis del dissabte 23 de novembre.
El divendres es podran veure els muntatges El show casi definitiu, Puigventós, Salsa Golf, Amor a mort i No son les magdalenes. Pel que fa al dissabte es representaran les següents obres de microteatre: El show casi definitiu, Margarita, Entre calor y humedad, Salts, Ay, mi madre, El mort i qui el vetlla.

Llegir l'article complet

 

2 Mostra foto de grup

Amics de la II Mostra de MicroTeatre de Sabadell

 

 

Tres homes grossos