3 Homes Grossos Cabecera

NÚMERO #5

OCTUBRE 2021

 

  • Teatre
 • Comencen la temporada teatral

  Comencen la temporada teatral 2021/2022 amb la certesa que la cultura és essencial i necessària per al nostre dia a dia.

  Els espectadors i també tots els que d'alguna manera estem vinculats al teatre; siguin professionals o amateurs, des dels tècnics, directors i actors; volem viure el teatre amb intensitat, volem gaudir i emocionar-nos o riure, volem gaudir dels nostres clàssics que són sempre el present, o plantejar-nos les més actuals qüestions amb els autors contemporanis; volem reflexionar sobre la vida i riure'ns de la vida.
  Perquè el teatre és l'eina perfecta per la identificació de la societat, ja que mitjançant el riure, la delectació, o el plor; ens ajuda a reflexionar sobre la nostra condició humana.

  Comencem una nova etapa després de la temporada teatral més estranya que recordo, en l'any més surrealista de la meva (i segurament nostra) existència.

  Però enguany serà diferent, i tots els teatres de la nostra ciutat, tant els municipals, com els que tenen local propi, com els grups que fan les seves actuacions en diferents espais de Sabadell i també a altres ciutats de la nostra geografia catalana, tots des del més petit al més gran, tots ja tenen la seva programació preparada.
  Ofertes engrescadores tant per adults com per a infants, propostes arriscades i compromeses que parlen de relacions humanes, de diferents maneres d'estimar; de famílies, de migracions, però també de llibertat i de la nostra identitat.
  Projectes comunitaris seriosos o alguns que segurament ens faran riure, que ens divertiran, potser amb arguments banals, que també són necessaris. De ben segur anirem a veure musicals, obres de text, dansa, pallassos o mims. Aquesta nova temporada ja no serà atípica. Potser recordarem amb certa tristesa els dies que només podíem veure teatre a través de les xarxes, però ara serà diferent i podrem viure els moments màgics i les estones d'emoció que ens regala el teatre.

  Per tant prepareu les agendes perquè aquesta temporada teatral torna amb molta força!!!

  Bona temporada teatral a totes!

  Elvira Franch
  Espectadora fervent.Tres Homes Grossos Cartell Layret

Cartell dissenyat per Toni-2ad

 • 4a Mostra de MICROTEATRE de Sabadell

5 i 6 de Novembre
Una nova mostra de microTEATRE organitzada per els Tres Homes Grossos

Els propers 5 i 6 de novembre tindrà lloc la 4a Mostra de Microteatre de Sabadell, la proposta de Tres Homes Grossos per apropar la cultura, idees, creativitat, i sobretot, teatre.

Un cap de setmana intens que començarà el divendres al vespre i continuarà el dissabte, i durant els quals podrem veure 10 obres de microteatre absolutament diverses, agrupades en dos sessions: divendres (19:00h) i dissabte (19:00h).
Propostes teatrals que ens parlaran de sexe, d’amors, de feina, de política, de pares i de fills, de relacions, de les coses que no són el que semblen, d’emocions i sentiments, de dilemes, de retrobaments, de somnis…

Hi haurà humor, drama, teatre de l’absurd, ...

Comprar localitats divendres 5/11/2021   Comprar localitats dissabte 6/11/2021  
 • REPRESENTACIONS

"Preguntes i respostes sobre la vida i la mort de Francesc Layret" a la sala La Quartera de Sabadell

"Una posada en escena i unes diccions magnífiques.
A la tieta li hagués agradat, n'estic convençuda"
.

Possiblement la frase que millor resumeix la qualitat del treball realitzat per la companyia en l'obra Preguntes i respostes sobre la vida i la mort d’en Francesc Layret.
Si a més, tenim en consideració que va ser dita per la neboda de l'autora, no podem tenir un millor reconeixement.

Una posada en escena austera però eficaç; un treball de documentació que fan de l'obra un relat real i sense fissures dels últims dies de l'advocat laboralista; un treball que fa que el públic entri en la trama als pocs minuts de començar la funció.

Francesc Layret ha deixat de ser el nom d'un carrer qualsevol, en una ciutat qualsevol.

Representacions els dies 11, 12, 13 i 14 de Novembre a la sala La Quartera (C/Compte Jofre , 30 de Sabadell)

Tres Homes Grossos Cartell Layret

Cartell dissenyat per Toni-2ad

 • MicroTeatre

Puigventós al Auditori Pere Quart

Tres Homes Grossos puigventos

La companyia Tres Homes Grossos ha estat convidada a participar a la jornada Cultura Fest SBD que se celebrarà el proper dia 10 d’octubre a l’Auditori del Casal Pere Quart.

En aquell marc, a les 17 h. hi representarem l’obra de microteatre “Puigventós”.

Obra interpretada per Lídia Guarch i Cristina Roura.

Aquesta peça, en clau de tragicomèdia, tracta en clau d’humor els tires i arronses que s’estableixen entre dues persones que coincideixen a un indret conegut popularment com “el pont dels suïcides”. • REPRESENTACIONS

The Party

Tres Homes Grossos. Sant Vicenç

Després de l'inici de la temporada de les Nits al Vestíbul amb l'obra El camaleó i el pastor, aquest divendres 8 d'octubre torna The Party.

Podreu tornar a gaudir de la comèdia negra dirigida per Jordi Brunet.

Sinopsi: La Janet acaba de ser nomenada Ministra de Sanitat del Govern britànic i, per això, varis amics es reuneixen en una festa per celebrar el seu nomenament.
Però el que comença com una celebració, acabarà de la forma més inesperada.

 • Unas risas

Benvinguts

Tres Homes Grossos. Miguel Angel

Nueva incorporación al grupo. Gràcies Miguel Àngel

Tres Homes Grossos Distancia
 • COVID-19

La seguretat en el teatre

Possiblement un dels llocs on més i millor s'aplica la distància social són les sales d'espectacles.

Tres Homes Grossos Distancia
 • PATROCINIO

Mediterraneamente

Damm la cerveza mediterránea colabora en la 4a Mostra de MicroTeatre de Sabadell.
Nuestro eterno agradecimiento.

Tres Homes Grossos STA
 • PRESENTACIONS

Aixeca el teló

El passat 30 es va fer la gala de presentació de la STA (Sabadell Teatre Associació) a La Faràndula.

 
Tres Homes Grossos Xafat

Del 7 d’octubre al 14 de novembre els visitants podran gaudir de 16 exposicions d’una vintena de fotògrafs, 4 tallers de fotografia, 4 conferències i l’estrena europea del documental sobre Sergio Larraín, El instante eterno.

 • ACTES

Emotiva 2021.
Festival Internacional de Fotografia Contemporània de Terrassa

Del 7 d'octubre al 14 de novembre a Terrassa i gràcies als esforços realitzats per l'associació Xafa't se celebren les activitats englobades sota el nom d'EMOTIVA2021
L’objectiu és apropar la fotografia a la ciutadania, dinamitzar espais de la ciutat que vetllen per la cultura i donar veu artistes locals i internacionals.
Durant un mes s'exposen obres d'artistes plurals així com també s’ofereixen activitats, tallers i taules rodones.

Mar Sáez, Lucía Herrero, Gervasio Sánchez, Frank Horvat o Ignacio Llamas són alguns dels artistes que participen d’aquesta edició.

“Són projectes que et claven un cop de puny, que t’atrapen pel seu missatge compromès i per la seva poesia” explica Paulo Cacais, director artístic del festival. “Ens interessa l’art que qüestiona la societat, que ens commou i planteja preguntes i això es nota en tots els projectes que hem portat aquesta edició”, afegeix.

 • COL·LABORACIÓ

Marketing social - Mecenatge

 • Vols col·laborar amb els Tres Homes Grossos?

  Si el teu negoci necessita més incidència en el mercat, si necessita més clients o, si el que t'interessa és no perdre als actuals, t'oferim la possibilitat de tenir visibilitat a través dels nostres canals de comunicació.

  El màrqueting amb causa s'ha convertit en els últims anys en un avantatge competitiu per a les empreses que han pres la decisió estratègica d'implementar-lo.

  Col·labora amb la IV Mostra de microteatre de Sabadell.

  Ajuda a la cultura, fes ciutat.

  Fes marketing social, tots sortim guanyant.

 • ¿Vols col·laborar? + INFO
Tres Homes Grossos - MecenatgeLa cultura és segura
Sense cultura no hi ha futur


NÚMERO #5 - OCTUBRE 2021

TRES HOMES GROSSOS NEWS

Tres homes grossos News

Les news publicades fins avui

Vols participar?    Tens coses a dir??    Envia'ns els teus escrits

 

TRES HOMES GROSSOS
• MICROTEATRE •

Si vols estar al dia de les notícies, estrenes i representacions, inscriu-te en el nostre butlletí.
No et costarà res

 

 

 

Tres homes grossos